Product Categories

Petit Taller de Muntanya | FAQ (Preguntes freqüents)
9
page,page-id-9,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.1,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive
 

FAQ (Preguntes freqüents)

FORMES DE PAGAMENT...

Podeu comprar als vostres productes i pagar via Pay-Pal o bé a traves de compte bancari.

ENVIAMENT

Al comprar una peça de PTM estas definit un model de consum, un estil de vida respectuós amb la natura i amb les persones. Aquest producte prové de la natura i esta treballat manualment, amb tota la dedicació i la cura que es mereix.

Un cop rebut el vostre pagament en un plaç d’entre 24 a 72 hores la vostra comanda serà enviada. Trigarà de 3 a 5 dies en total a arribar a casa teva o allà on vulguis a través d’un servei de missatgeria.

El cost dels enviaments nacionals són 7€ i els internacionals 18€

Si alguna vegada t’apropes al Pallars Sobirà et pots estalviar els gastos de l’enviament. Contacta’ns!

CURA I MANTENIMENT

La fusta és un material viu, i com a tal requereix una cura especial. Si seguiu els nostres consells tindreu unes peces duradores i que amb el pas del temps cada cop es fan més i més especials, més boniques amb cada ús…

– procureu no deixar la peça submergida en aigua.

– culleres i estris de cuina no els poseu al rentavaixella.

– de tant en tant feu-li un bany amb oli de llinassa, de coco, o algun altre oli o cera no tòxic. Eviteu l’oli d’oliva perqué es farà ranci.

– si amb el pas del temps noteu la vostra peça aspre, una mica de paper de vidre de gra fi i un altre bany d’oli, us ajudarà a mantenir-la com nova.

POLÍTICA DE DEVOLUCIONS

No s’accepten devolucions ni canvis, cada producte s’empaqueta adequadament per a que quedi protegit. Procurem que les fotografies i les explicacions s’apropin el màxim al real, malgrat això no podem acceptar canvis per questions d’higiene.

COMANDES PERSONALITZADES

Som una botiga, un restaurant o estem planifcant un event us puc fer alguna comanda concreta?

Sí, actualment acceptem aquest tipus de comandes, si us plau contacteu amb nosaltres a traves del formulari o escriviu-nos a info@petittallerdemuntanya.com. Cal que tingueu en compte que cada comada té el seu temps d’elaboració.